KAMERA VIL SMADRE DANSK FISKERI

KAMERA VIL SMADRE DANSK FISKERI

Af Jonas Kaagh, FN 226 Andrea Klitbo

Der meget, jeg ikke forstår i det danske samfund. Ministrene siger, at vi ikke skal være et overvåget samfund men hov, det gælder tilsyneladende ikke for fiskeriet. For her er det åbenbart acceptabelt at indføre statslig overvågning mod fiskernes vilje.

Britta Nielsen kan stjæle 117 millioner fra det offentlige, illegale indvandrere, mafiabosser og hollandske bomtrawlere kan frit smutte over grænsen og bryde de danske regler, uden at det får konsekvenser! Smarte typer i slips og jakkesæt kan leve af at lære andre, hvordan de kan snyde samfundet og slippe for at betale skat – og det er tilsyneladende helt lovligt. Men vi fiskere, som er med til at holde vores samfund i gang og årligt bidrager til bruttonationalproduktet med 12,5 milliarder, vi skal overvåges!
Derfor skriver jeg nu dette brev, i håbet om at andre kan se urimeligheden, i det der sker i vores samfund.

Fiskeriet betyder meget for mig, og det min livsstil og hobby. Men vores minister Mogens Jensen ødelægger mit erhverv med kamera. Og han gør det med et argument om, at det giver flere torsk i Kattegat. KOM LIGE IND I KAMPEN.  Spildevand og lort bliver lovligt dumpet i Øresund og resten af Danmark. Sæler og skarv spiser fiskenes yngel. Hvis ikke I politikere kan se, at det har indflydelse på naturen, så burde I betale jeres skolepenge tilbage. 

Jeg har ganske vist ikke studenterhue eller en fin universitetsuddannelse, men jeg kan da regne ud, at problemet med torskens forsvinden ligger et andet sted. Men tilsyneladende er det ikke helt så åbenlyst for jer politikere.  Og frem for at sætte jer ind i sagerne, vil I hellere bruge jeres tid på at lytte til de grønne aktivister, da I regner med, at det giver flere stemmer til jer, når der næste gang er valg. Jeg kan love jer for, at I ikke får min stemme!

Som fisker har jeg lært at kalde en spade for en spade. Og man kommer længst med ærlighed. Så derfor vil jeg sige til jer politikere, at i min bog er I ikke andet end en flok lusede socialdemokrater, der træffer tåbelige beslutninger i jeres jagt på stemmer. Beslutninger, der ikke gavner eller løser noget. Der ingen af jer der har nogen form for erhvervserfaring i fiskeriet, og det påvirker jeres dømmekraft. I tænker kun på jer selv og jeres meningsmålinger. At I ikke vil lytte til os, og gang på gang fordrejer sandheden og fremfører jeres tåbelige argumenter, det holder ikke!

Det kan godt være, at jeg ”bare” er en simpel fisker, der har gået 10 år i folkeskole og taget en skipperuddannelse, men selv jeg kan da se, at der er noget helt galt i dansk politik.

EMNE